top of page

JOUR DYGNET RUNT

JOUR DYGNET RUNT

Hör av dig till oss!

This is your About section paragraph. It's a great place to give a short introduction about what you do. Define your distinguishing qualities and share them! Consider adding images for extra engagement. 

Maila
Meny
  • Instagram
  • Facebook
Kontakta oss

JN SPOLKONSULT

© 2023 by IB

  • Instagram
  • Facebook

Stopp i avlopp eller golvbrunn

Dåligt flöde eller igensättningar i avlopp beror sällan på utslitna rör i fastigheten. Allt från fett till hår eller överflödigt papper kan orsaka igensatt avlopp. Bäst är att själv tänka på vad man stoppar i avloppet men vi hjälper gärna till, både med underhåll och avloppsrensning.

Våra tjänster

Stamspolning

Stamspolning innebär att alla vertikala och horisontella stammar sköljs med varmt högtrycksvatten. Vi rekommenderar att ni spolar er fastighet vart fjärde till åttonde år beroende på systemets struktur.

En stamspolning tar bort fett och vissa avlagringar så att ni kan förhindra eventuella framtida problem. Stamspolning är en viktig del av fastighetsskötseln.

Rörinspektion

En rörinspektion är det perfekta verktyget för att lokalisera eventuella problem och se skicket på era rör. Vid inspektionen kan vi se om skarvarna är förskjutna, spruckna, läckta, dåligt tappade, rostade eller om det kommit in något främmande föremål in i rörledningen.

Vi har utrustning och kameravagnar för rör av alla storlekar. Vid upptäckt problem hjälper vi självklart till med vidare åtgärd som t.ex. fräsning eller relining.

Högtrycksspolning

Vi löser stopp i avloppet genom högtrycksspolning med 60 graders vatten, ledningen spolas med roterande munstycken som tar bort avlagringar, smuts och återställer flödet. Denna metod är mycket skonsam och fungerar även på gamla gjutjärnsrör.

Det finns många fördelar med högtrycksspolning, bla 

- Är det miljövänligt. Man använder sig endast av vanligt vatten utan tillsatta kemikalier.

- Underhåll med högtrycksspolning ökar livslängden på rören.

bottom of page